Naib Canselor

Assalamualaikum W.b.t dan Salam Sejahtera kepada semua orang,

Terima kasih kerana melawat portal kami dan dengan menunjukkan minat anda di Twintech Kolej Universiti Teknologi Antarabangsa . Kami gembira yang anda sedang mempertimbangkan untuk memasuki pengajian tinggi dan berharap anda akan memberi kita pertimbangan yang sewajarnya.

Kami komited untuk menyediakan dan berkhidmat tahap tertinggi pendidikan , menyokong aspirasi Malaysia untuk menjadi pengeluar utama modal insan yang berdaya saing.

Twintech Kolej Universiti Teknologi Antarabangsa adalah perintis dalam pendidikan swasta Malaysia yang lebih tinggi , setelah ditubuhkan pada tahun 1994 , dan tahun ini merupakan ulang tahun ke-20. Kami sedang menjalani satu proses semula bangunan yang kita merasa yakin akan mendorong kami untuk mencapai kejayaan yang lebih baik pada masa hadapan.

Kami menawarkan program berkualiti tinggi dalam bidang Optometri , Perniagaan & Kewangan , Seni Bina & Bina Alam Sekitar dan Hospitaliti & Pengurusan Gunaan . Pasukan kami ahli akademik yang berkelayakan dan berdedikasi sentiasa ada untuk memberi bimbingan dan latihan untuk menyediakan anda untuk menghadapi cabaran di hadapan.

Bagi mereka yang berminat untuk menjadi sebahagian daripada Twintech Kolej Universiti Teknologi Antarabangsa , kami mengalu-alukan anda . Kampus utama kami adalah di Bandar Sri Damansara Business Park di Kuala Lumpur, dan kami mempunyai kampus cawangan di Kota Bharu, Kelantan di pantai timur semenanjung.

Jadi berasa bebas untuk melayari laman web kami untuk maklumat lanjut dan kami menghargai maklum balas anda di mana-mana kawasan yang kita boleh membuat pembaikan.

Terima Kasih

Prof Dr Tengku Abdul Aziz bin Tengku Zainal
Naib Canselor
Twintech Kolej Universiti Teknologi Antarabangsa